logo

EV / Hybride Specialist

Auto Techniek Luttenberg mag in samenwerking met EDGe Mobility gecertificeerd onderhoud en/of reparaties van uw hybride of elektrische auto doen. Wij werken volgens voorschriften van de NEN 9140. Heeft u een hybride van BMW, Volvo, Tesla, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda kom gerust bij ons langs.

Wij kunnen u advies geven op het gebied van aanschaf en onderhoud van elektrische auto’s.

img

EDGe Mobility

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk en kenniscentrum EDGe Mobility – Experts in elektrisch rijden. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en de medewerkers volgen geregeld EV-trainingen.

Content Image 3

Expert in elektrisch rijden

Wij staan voor u klaar bij de overstap naar elektrisch rijden. De onderhoudsfrequentie van een elektrische auto ligt gemiddeld lager. Maar een elektrische auto heeft nog altijd onderhoud nodig.

Onderhoud of reparatie aan elektrische auto’s vereisen andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Plan een afspraak in onze werkplaats voor uw elektrische auto!

Content Image 4

Werkplaatsafspraak plannen?

Zoekopdracht

Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen? Wij helpen u graag bij het zoeken van uw droomauto. U geeft ons input over het merk, model, km-stand, kleur en opties. Daarna zorgen wij voor uw droomauto! Plaats via onderstaande knop een zoekopdracht.

Content Image 5

Checken batterijcapaciteit

Bij Auto Techniek Luttenberg kunnen we de gezondheid van de HV-batterij voor u testen! Dit doen we aan de hand van een onderzoek. Op basis van het onderzoek, enkele berekeningen en de specificaties van de fabrikant stellen we een rapport voor u op waarin staat hoeveel capaciteit de batterij heeft.

Content Image 6

Laadpaal

Wij beschikken over een laadstation zodat u tijdens een bezoek aan ons bedrijf uw auto kunt laden. Heeft uw interesse in de aanschaf van een laadoplossing? Ook hiervoor staan we voor u klaar met advies voor de aanschaf van een laadpaal voor thuis of op kantoor.

Content Image 7
[%Gallery-Testimonial%]
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website